Glad gutt.jpg

Asker idrettsråd søker ny medarbeider i vikariat for ett år

Vil du bidra til et enda mer aktivt og inkluderende Asker? Asker idrettsråd søker en dedikert medarbeider som vil jobbe for at alle får oppleve gleden av idrett! Er du engasjert og strukturert, glad i idrett og lek og med et brennende ønske om å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet? Da kan du være den rette for oss!

 

Asker idrettsråd er en paraplyorganisasjon for 96 idrettslag i Asker med hovedoppgave å legge til rette for best mulig rammevilkår for idrettslagene. Idrettsrådet arbeider målrettet med å fremme inkludering, gode møteplasser og felleskap gjennom idretten.

 

Om stillingen:

Personen vi søker etter skal jobbe med inkluderings- og samfunnsarbeid gjennom idretten i Asker. Hovedoppgaver vil være aktivitetsguideordningen og ungdomsidrett.

En viktig del av stillingen er å administrere og videreutvikle aktivitetsguideordningen, som bidrar til å inkludere flere i idrettsaktiviteter. Les mer om aktivitetsguiden her. Gjennom tett oppfølging av og samarbeid med aktivitetsguidene vil du sikre at alle barn og unge får muligheten til å delta i idrettsaktivitet, uavhengig av bakgrunn. Du vil få ansvar for opplæring, oppfølging og veiledning av aktivitetsguidene samt videreføre og utvikle det tette samarbeidet med kommunens støtteapparat.

I arbeidet med å legge til rette for mer og bedre ungdomsidrett og -aktivitet vil oppgavene blant annet være å aktivisere og engasjere ungdom gjennom prosjekter i samarbeid med idrettslag, kommunen og andre samarbeidspartnere.

Hva skal til for å lykkes?

Vi ser etter deg som har et stort hjerte for idrett, barn og ungdom, gjerne med erfaring fra frivillig sektor og samfunnsarbeid. For å trives og lykkes i stillingen bør du være selvstendig, initiativrik og flink til å håndtere flere oppgaver samtidig.

Hva vi kan tilby deg!

Vi tilbyr en variert arbeidshverdag, hvor du får muligheten til å forme innholdet og jobbe tett med engasjerte kolleger lokalt, regionalt og nasjonalt. Du vil ha en sentral rolle i videreutviklingen av idretten i Asker og bidra til viktige samfunnsprosjekter.

Bli en del av vårt team og hjelp oss med å skape idrettsglede for alle! Les hele stillingssannonsen og søk i dag for å bli med på reisen mot en mer aktiv og inkluderende hverdag i Asker.

Her finner du hele utlysningen og informasjon om hvordan søke

 

Spørsmål?

Se kontaktinformasjon til høyre.

Gry E. Garlie
Gry E. Garlie
Daglig leder

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon om stillingen eller om idretten i Asker.