BUA_siste612.jpg

BUA Utlånsordninger

Nå trenger du ikke lenger å kjøpe alt utstyr for å komme deg ut. BUA Asker er et bibliotek for idretts- og friluftsutstyr og er et av inkluderingstiltakene i regi av Asker idrettsråd.

I BUA kan du helt gratis låne det meste du trenger for å komme deg ut på tur, invitere venner på moro i parken eller kanskje arrangere en aktiv barnebursdag i hagen. Vi har sommer- og vinterutstyr som blant annet SUP brett, kanoer, hengekøyer, telt, lavvo, tarp, primus, alpinski, randonnéski, langrennsski og skøyter. Og vi har også kubb, slak line og andre utendørs spill og leker.

Sjekk vår nettside www.bua.io/bua-asker for åpningstider, veivisning. Husk at det er førstemann til mølla!

Vi låner ut til alle; privatpersoner, lag og foreninger, skoleklasser eller barnehager. I stedet for å kjøpe alt av utstyr, kan du låne det hos oss. Du finner BUA Asker på Heggedal skole – med inngang ved innkjørsel fra Skoleveien.

Vi har dyktige og smilende ungdommer som arbeider for oss, mens Asker idrettsråd står for all administrasjon og koordinering. Vi ønsker oss også flere frivillige til BUA; praktiske menn og damer som kan hjelpe oss med å ta vare på utstyret og fikse småting for og med oss. Arbeidet foregår når det passer deg, men fortrinnsvis i åpningstiden vår.

BUA er en nasjonal paraplyorganisasjon for utlånsordninger, og i Asker samarbeider Asker idrettsråd med Asker kommune, som har bevilget 100.000 kroner årlig til drift av ordningen. Idrettsrådet har siden oppstart mottatt over 2 millioner kroner til innkjøp av utstyr og drift fra eksterne tilskuddsytere. Spesielt vil vi takke Gjensidigestiftelsen, BUFDIR og Sparebankstiftelsen DNB for gaver og tilskudd. BUA Asker er et velutstyrt «bibliotek» takket være samarbeidet!

bua_avis.jpg

Artikkel fra Budstikka fra 2019. På bildet ses teamet til Asker idrettsråd; daglig leder Gry Elisabeth Garlie og inkluderingsansvarlig Heidi Merete Johansen.