God jul og godt nyttår fra Bodø idrettsråd
God jul og godt nyttår fra Bodø idrettsråd

God jul og godt nyttår!

Bodø idrettsråd ønsker alle våre idrettslag, frivillige og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nyttår!

Året 2023 nærmer seg slutten og vi ser tilbake på et år fullt av aktivitet og ikke minst medlemstall som peker oppover. Idrettslagene i Bodø gjør oss skikkelig stolte med den jobben som daglig gjøres for at over 9 000 barn og ungdom i Bodø skal ha et godt aktivitetstilbud. Vi er stolte over de frivillige som strekker seg ekstra for at barn og unge som av ulike årsaker faller utenfor også skal bli en del av idrettsfamilien. Vi er stolte over de frivilige som står på for at vi kan ha både turneringer, stevner og andre arrangementer i Bodø. Vi er stolte over de frivillige som strekker seg langt for at barn og ungdom skal få oppfylle sine drømmer om å nå så langt som mulig i sin idrett. 

Vi ønsker å takke for et godt samarbeid med idrettslagene, Bodø kommune med administrasjon og politisk ledelse, Norges idrettsforbund og andre samarbeidspartnere. Sammen bidrar dere alle til at barn og unge i Bodø skal få muligheten til å oppleve idrettsglede. 

Vi ser fremover mot 2024 der vi skal ha mange arrangementer knyttet til Bodø2024, både lokale, regionale, nasjonale og internasjonale arrangement. Men ikke minst, gleder vi oss å være innom idrettshaller, det nye svømmebassenget, kunstgressbaner og alpinbakker for å se all aktivitet som våre 74 idrettslag skaper. 

På vegne av styret og administrasjon i Bodø idrettsråd ønsker vi dere alle en riktig god jul og godt nyttår!