people-icons-debate-hi.png

Debattmøte 21. aug 2023

Mandag 21. august kl. 18:00 – 19:30 arrangerer Nordre Follo Idrettsråd en debattkveld med de politiske partiene der vi setter idretten i kommunen på dagsorden. Arrangementet gjennomføres i Kinosalen i Kolben.

I tillegg til å få frem partienes og kandidatenes synspunkter på saker som er relevante for idretten, ser vi på arrangementet også som et ledd i å bygge fundament for et godt samarbeid mellom idretten og politikerne i de kommende fire årene. 

Idrettsrådet ønsker alle idrettsvenner velkommen til arrangementet – og oppfordrer idrettslagene til å dele invitasjonen med foreldregrupper, styrer og junior/seniorutøvere som skal stemme til valget (18 år).

Programmet for kvelden er tredelt. Første del er en debatt mellom representanter for partiene om noen sentrale temaer som idretten har satt på dagsorden. Deretter blir det en «ordførerduell» mellom Hanne Opdan og Cecilie Dahl-Jørgensen Pind. Til slutt blir det en runde med utspørring/debatt mellom representanter for partiene om aktuelle temaer. Etter debatten blir det litt mingling mellom politikere og publikum.

Vel møtt !