Økt driftstøtte til Moss idrettsråd i 2024

Moss idrettsråd er svært glade for og setter stor pris på nyheten om økt driftstøtte over Moss kommunes budsjett for 2024.

 

Flerbruksanlegget Moss Arena, støttet av flere idrettsklubber inkludert Moss Turnforening, Moss Karateklubb, Moss Taekwondo klubb, Moss Bokseklubb, Moss Atletklubb, og Moss Styrkeidrettsklubb, har søkt kommunen om støtte til en mulighetsstudie for et felles anlegg på Ørejordet. Kommunedirektøren avslo søknaden, men styringsflertallet (H, Frp, Ny Kurs, og Venstre) har bevilget 500.000 kroner og avtalt at MKEiendom skal utføre studien.

Samtidig har Moss Idrettsråd fått innvilget 250.000 kroner over kommunens budsjett for å finansiere en administrativ ressurs til å kartlegge dagens anleggsbehov.

Alle involverte klubber, inkludert Moss Turnforening og Moss Bokseklubb, opplever utfordringer med dagens lokaler, som er enten for små eller beliggende på upraktiske steder, og dette påvirker deres trening og aktiviteter.

Moss idrettsråd er svært glade for og setter stor pris på nyheten om økt driftstøtte over Moss kommunes budsjett for 2024. Det er veldig kjærkomne midler, og vi kan nå i enda større grad få jobbe med idrettens betingelser og fremtidige prosjekter i Moss, sier styreleder Kari Bunes.

Se artikkelen Moss Avis skrev om støtten til idretten, her