Illustrasjon

Balansekonferansen 2023

Idrettsklynge Vest, NFF Hordaland, NHF Region Vest og Vestland idrettskrets inviterer til Balansekonferansen 8. februar kl. 1630-2030 på Scandic Bergen City.

Balanse er et nettverk for å få flere kvinner i idretten. Vi ønsker å skape kjønnsbalanse i organisasjoner, både blant utøvere, trenere og ledere.

Hvilken posisjon har kvinner i idretten i dag? Har vi balanse i idrettshverdagen? På banen, i styrerommet, i hallen og ute i løypa? Og er det ønske om å ta mulighetene som finnes?

Årets Balansekonferanse vil belyse hvordan ulike organisasjoner jobber for å rekruttere og beholde flere kvinner, samtidig som de legger til rette for en god hverdag uansett kjønn. Og vi får høre historier fra personer som har grepet mulighetene, tatt plassen og jobber for å gi plass.

Målgruppen for konferansen er styret, sportslig ledelse, valgkomité og deg som vil bygge nettverk. Vi håper organisasjoner finner programmet treffende og spennende for å videreutvikle egen hverdag for organisasjonens medlemmer. Ta del for å høre hvordan de ulike foredragsholderne har tatt plass og legger til rette for at andre skal prestere best mulig.

Vi har fått med oss mange spennende foredragsholdere som du kan lese mer om i invitasjonen her.

Påmeldingslenke til konferansen finner du i invitasjonen eller gå direkte til påmeldingsskjemaet her.

Påmeldingsfrist er 18. januar