parachute-5408876_640.jpg

Lokale aktiviitetsmidler (LAM) 2023

Sandnes er tildelt kr. 7 761 507 i lokale aktivitetsmidler. Søk på midler hvis din klubb har startet nye aktivitetstilbud eller spesielle tiltak for å nå nye målgrupper.

Årsmøtet i idrettsrådet vedtok at de tildelte midlene skal fordeles slik:

Fordeling av LAM-midler i Sandnes 2023 skal skje i samsvar med KUDs retningslinjer og NIFs krav. Tilskudd skal kun gis til lag som driver idrettslig virksomhet for barn og/eller ungdom i aldersgruppene 6-12 år og 13-19 år og har idrett eller fysisk aktivitet som sitt primære formål.

Inntil 10% av samlet tilskudd kan fordeles etter særlig vurdering. Disse midlene fordeles slik:

  • Klubber som møter på årsmøtet i Idrettsrådet tildeles kr. 3000,
  • Fleridrettslag tildeles kr. 10 000 pr gruppe ut over en. Det forutsettes at gruppene driver ulike idretter, har egne styrer og egne avdelingsregnskap.
  • Idrettsrådet kan ut fra søknader tildele midler til spesielle tiltak i lagene. Når idrettsrådet vurderer innkomne søknader, skal revitalisering av grupper og nye aktivitetstilbud/tiltak for å nå nye målgrupper prioriteres.

Det er totalt kr. 466 000 som kan benyttes til tilskudd til spesielle tiltak i lagene. Søknadsfrist er 15. august og søknadsskjema finnes på denne siden.

Styret presiserer at det ikke gis tilskudd til løpende tiltak klubbene driver med. Det kan søkes midler hvis en klubb har startet nye aktivitetstilbud eller spesielle tiltak for å nå nye målgrupper.