20230828_140613191_iOS.jpg

Idrettens Dag ble stor suksess!

Folk strømmet til Idrettens Dag i Skedsmohallen i helgen.

Det var full fart i Skedsmohallen på søndag da Lillestrøm idrettsråd arrangerte Idrettens Dag hvor hele 27 idrettslag i Lillestrøm kommune la til rette for at barn og unge kunne prøve ut ulike idretter og aktiviteter. Det var over 750 personer som tok turen på Idrettens Dag i løpet av dagen, og tilbakemeldingene var positive.

 

“Det er fantastisk å se så mange barn og unge som er i aktivitet som prøver ut nye og kjente idretter her i dag. Vi var usikre på hvor mange vi kunne forvente av besøkende i dag, men vi er veldig fornøyd dagen”, sier inkluderingsansvarlig Anita Iversen.

 

Idrettslagene sto på stands i hallen og viste frem elementer fra sine idretter, avholdt konkurranser og hadde med utstyr til de som ønsket å prøve. Enkelte idrettslag benyttet anledningen til å vise seg frem på scenen til stor glede for store og små.

 

«Idretten i Lillestrøm kommune utgjør den største frivillige organisasjonen i kommunen med over 31.000 medlemmer. Vi ønsket å vise frem det store mangfoldet av idretter vi har, og vi er stolte av den innsatsen som legges ned i våre 103 idrettslag i kommunen på daglig basis. Vi er veldig takknemlig ovenfor idrettslagene som lager en så flott ramme for barn og unge i kommunen. Tilbakemeldingene fra idrettslagene og de besøkende så langt er veldig positive, så vi kan vel allerede slå fast at vi vil arrangere Idrettens Dag i 2024 og», sier daglig leder Wendell Skottevik.