Ny hall på kleppestø

I februar skal ny hall på myrane opp til behandling politisk og vi ønsker å finne de beste løsningene for idretten som vi kan klare

I skrivende stund sender vi ut et skjema som vi ønsker at lag og organisasjoner svarer på. Dette gjør vi fordi vi vil synligjøre synspunktene til de som bruker hallen i dag og som potensielt skal bruke den nye hallen framover.

For idretten selv er det lett å se behovet og bruken, og vi snakker også om framtiden, drømmer og lager strategier for å vokse. Dette er ikke alltid lett for alle andre å se, og vi ønsker å la dette også komme fram når utformingen av den nye hallen og innholdet i denne skal bestemmes.

Vi håper å få med så mange stemmer som mulig, og om ditt lag ikke har fått sjema kan dere finne dette under dokumenter på vår side.

Mailen har følgende tekst:

Mail fra idrettsrådet i Askøy
 
I februar i år skal politikerene bestemme hvilken utforming det skal være på nye "Askøyhallen" eller Myrane idrettshall og svømmeanlegg (MIS). Vi ønsker å høre hvordan dette påvirker dere som lag og organisasjoner.
 
Målet er å synligjøre hvilken bruk som er der nå, hva som er lagenes behov og hvordan tankene er for framtiden. Dette skal være en del av en rapport til politikerene som skal legges fram for dem i starten av februar.
 
Vi ber dere derfor å svare så godt dere kan på sjemaet som er lagt ved. for spørsmål kan man kontakte Øyvind på 99532436. Besvarelsen kan sendes til tumyren.ira@gmail.com.
 
Øyvind Tumyr
Idrettsrådet i Askøy