Skiløype startside.JPG

Idretten og folkehelsa prioriteres

Tilskuddet til skiløypekjøring videreføres og kr. 200.000 fordeles i 2021.

Deanu gielda/Tana kommune fordelte for første gang i år tilskudd til skiløypekjøring, og rammen var på kr. 100.000. Tilskuddetsrammen er fordoblet i 2021 og er også satt inn i økonomiplanen for resten av denne valgperioden. Idrettsrådet vil følge opp kriteriene for fordeling av tilskuddet på nyåret. 

I tillegg er idrettsrådet gjennom kommunestyrets budsjettvedtak for 2021 sikret driftstilskudd med kr. 50.000 fremover, og ikke minst er det innvilget kr. 60.000 til drift av ridehallen i Holmfjell fra neste år. 

Dette er vi i idrettsrådet veldig fornøyd med, og det viser at kommunen har fokus på- og prioriterer idretten og folkehelsa. Vi tror også at dette er et resultat av vårt samarbeid formalisert gjennom en egen avtale med kommunen, med blant annet årlige møter hvor vi følger opp stort og smått av betydning for idretten i Tana. 

Idrettsrådet har selv omdisponert sitt budsjett i år og bevilget kr. 45.000 i ekstraordinært tilskudd til idrettslagene med kr. 4.500 til hver. Dette som en liten kompensasjon for tap av inntekter på grunn av koronapandemien i år. 

Nytt år og nye muligheter

2019 har vært et spesielt år for idretten med korona-pandemien, og konsekvensene  for idretten vil vi nok først se etterhvert. Men nå ser vi fremover, og satser på vaksine og normalisering av hverdag og aktiviteter.

God skitur i jula og godt nytt idrettsår! :) 

Idrettsrådets møtereferater